Informisana voda

Informisana voda

29.06.2020

Voda je izuzetno važna za opstanak svih živih bića. Voda predstavlja 60-70% telesne težine čoveka. Telo je zapravo vreća vode u kojoj se neprestano odvijaju životni procesi unutar i izvan ćelije. Kod dece je procenat zastupljenosti vode u mladosti veći i opada sa godinama

Za nadoknadu tečnosti je najbolje da pijemo običnu vodu. Nije dobro,da vodu zamenimo sa kafom, čajevima, gaziranim i alkoholnim pićima, jer oni imaju diuretski efekat odnosno ubrzavaju izlučivanje vode iz tela.


Razlika izmedju žive vode i vode u plastičnim flašama?

Istraživanja dr. Martina Wagnera iz Nemačke i dr. Williama Shotyka iz Kanade ukazuju na problem vode u plastičnim flašama, kojih je u prodavnicama svaki dan sve više. U plastičnim flašama je prisutan antimon (koji je kancerogen), bisfenol (izaziva vaskularne bolesti i probleme u radu jetre) i ftalati (ometaju rad hormona).

Za multinacionalne kompanije je prodaja vode u plastičnoj ambalaži zlatni rudnik, zato će one i u budućnosti sigurno ustrajati i lobirati da supstance u vodi nisu štetne. S druge strane nezavisni naučnici otkrivaju da je voda u plastičnoj ambalaži potencialno opasna za naše zdravlje. Dugotrajan uticaj takve vode na ljudsko telo je teško izmeriti. Upotreba vode u plastičnoj ambalaži se preporučuje samo u predelima u kojima nema vode za piće. Potpuno drugačija je svakodnevica u našim zemljama, gde raspoložemo s čistom, svežom, pijaćom vodom iz slavine. Za takvu vodu kažemo da je živa voda


Šta je to informisana voda?

Japanski doktor komplementarne medicine koji se zadnjih 15 godina bavi proučavanjem vode je poznat po svojoj tvrdnji da ljudska svest utiče na molekularnu strukturu vode. Dokaz za to su fotografije kristala u njegovoj knjizi«Poruka vode«, gde on opisuje snagu reči i njihov uticaj na vodu.

Molitva, muzika, optimistične i pozitivne reči, koje voda upija, isceljuju nas same i ceo svemir. Kada su izložene lepim rečima molekule vode počinju da se povezuju izmedju sebe na drugačiji način,vodeni klasteri postaju manji i bolje organizovani. Zbog toga ćelije u našem telu takvu vodu apsorbiraju brže i efikasnije. Takvu dobro struktuiranu i organizovanu vodu zovemo informisana voda. Ona ima blagotvoran , isceljujući efekat na naše telo, ukoliko nosi elektromagnetne oscilacije lekovitih aktivnih supstanci.

Suprotno tome, kada je voda izložena neharmoničnoj glasnoj muzici i zagadjenosti ona gubi svoj oblik, što nas upozorava da moramo hitno promeniti naš način života.

 

 

Kako nastaje informisana voda?

Slično kao dr. Emoto razmišljamo i u Bioresona centru. Naš stav je da vodu možemo informisati. Potom je vi možete koristiti kao dodatni » lek« u periodu izmedju terapija ili kada ne možete doći na naš pregled.

Osnovna formula vode je H20. Dva atoma vodonika su pozitivan pol, jedan molekul kiseonika predstavlja negativan pol.Iako se ta dva pola neutrališu, je molekula vode u osnovi polarna – ponaša se kao mali magnet koji privlači sledeću molekulu vode i taj sledeću ( uz pomoć vodonikovih veza). Kao posledica toga nastaje struktura koju nazivamo »kluster« formacija.

U prisutnosti nepoznate molekule kluster formacije vode odmah okružuju stranu molekulu i preuzimaju njene elektromagnetne karakterisitke / oscilacije. Kada ta supstanca , bilo da je štetna (virusi, hemikalije, alergeni, lekovi...) ili korisna kao štu mikronutritijenti napusti klaster u vodi svejedno ostaje njeno elektromagnetno osciliranje tj. njen frekventni uzorac – voda zapamti njenu memoriju.

Kao što slušamo muziku sa gramofonske ploče, možemo koristiti BICOM biorezonancu za snimanje i obradu oscilacija iz vodenih klastera. BICOM terapija dovodi do odvajanja strukturnih veza klastera vodonika. Kao rezultat toga molekularni poremećaji sačuvani u klasteru gube svoju prvobitnu stabilnu konfiguraciju i intezitet oscilacije.

Iz ovoga možemo zaključiti da uzorce frekvence lekova, patogena i vaših telesnih supstanci takodje možemo utisnuti u vodu uz pomoć BICOM biorezonance. Na taj način se informira voda i vi je možete koristiti svaki dan u perodu izmedju terapija odnosno do vaše sledeće biorezonantne terapije. Vaše telo tako kontinuirano dobija lekovite informacije, duže vremena je u rezonanci, što sigurno dovodi do smanjenja vaših problema i poboljšanja vašeg zdravlja..

Iskustva naših pacijenata sa korištenjem informisane vode

Ove godine smo zbog nemogućnosti terapiranja u toku pandemije covid-19 izvodili terapije samo sa informisanim kapljicama. Pošto je proleće period alergijskih kijavica i alergije na polen, fokusirali smo na tu simptomatiku. Primili smo mnogo pozitivnih povratnih informacija. Jedna od njih je zadovoljna mama, koja nam je napisala sledeće:


»Vaš sprej mi je jako pomagao kod alergijskih problema. Koristim ga redovno dvaput na dan ( ujutru i uveče). Suprug i deca takodje imaju alergiju na polen, ali uz upotrebu vašeg spreja su simptomi ove godine blaži nego do sada. Odmah nakon upotrebe su se simptomi pogoršali, ali smo ustrajali i sada čim počne da nas svrbi nos, oči, kijamo upotrebimo sprej i bude bolje.
Hvala vam za vašu brigu, srećna sam , jer sam našla zdravu alternativu sa polensku alergiju u moru » sintetičkih dodataka« i rado ću vam se ponovo obratiti, kada nam zafali vašeg spreja za nos.
«

R. V., Gorenjska

 

Napisala: Aleksandra Barbarić Kovačić, dr.med

 

Naručite pregled

Kontaktirajte nas preko online obrasca i u najkraćem mogućem roku odgovorićemo Vam na upit.

Polja označena sa * su obavezna!

    1. Center Komplementarne medicine, Antonina Rome in partnerji, d.o.o. posebnu pažnju posvećuje zaštiti vaših ličnih podataka. Možete pročitati detaljnija pravila u vezi sa upotrebom i obradom vaših ličnih podataka u Politici privatnosti.