Biorezonanca u 3 koraka

 
 
 

Pre nego što posetite BIORESONA bioresonantni centar

 
 
 

Imate zdravstvenih i životnih teškoća? Tražite rešenje i pomoć? To su razlozi zbog kojih treba izabrati BIORESONA biorezonantni centar. Danas smo izloženi brojnim toksinima u okruženju i u našoj hrani, što uz stresan način života negativno utiče na zdravlje. BIORESONA biorezonanca brzo i efektno locira te stresne faktore koji narušavaju zdravlje. Bioresona osoblje će pripremiti personalizovani zdravstveni program, namenjen samo vama, u cilju rešavanja vaših tegoba. Naši eksperti su medicinski profesionalci obrazovani u oblasti biorezonantne medicine. Bioresona metod ima 25 godina iskustva i prakse. Pozovite nas. Naše prijateljski nastrojeno osoblje sa zadovoljstvom će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Svoje brige donesite kod nas, postaraćemo se da one tu i ostanu.

 
 
 

Prvi dolazak u BIORESONA bioresonantni centar

 
 
 

Kada dođete u BIORESONA biorezonantni centar, naše prijateljski nastrojeno osoblje će vam najpre, pomoću filma, pojasniti delovanje BICOM biorezonance. Sve oko nas vibrira, uključujući i naše ćelije. Bicom uređaj sakuplja nezdrave vibracije i pretvara ih u zdrave. Naš profesionalni tim, pomoću posebne tehnike koju je razvila dr Rome, lociraće i eliminisaće faktore koji ugrožavaju vaše zdravlje.

Kada odredimo tok tretmana, počinjemo sa terapijom, koristeći Bicom uređaj. Terapije su prijatne, opuštajuće, bezbolne i nemaju neželjene efekte, stoga su namenjene i deci. Sve probleme koje donesete kod nas, ostaju sa nama. Za vise informacija kontaktirajte sa nama putem sajta www.bioresona.com, ili posetite najbliži BIORESONA centar.

 
 
 

Po napustanju BIORESONA centra

 
 
 

Po napuštanju BIORESONA centra, preporučujemo vam da pijete dosta sveže vode, da se hranite po uputstvima koje ste dobili u centru, da upražnjavate dnevnu fizičku aktivnost i da se dovoljno odmarate. Broj tretmana varira i zavisi od stanja pacijenta i simptoma koje ima. Ponekad nekoliko tretmana daje konačni efekat poboljšanja, dok u nekim slučajevima tretmani moraju biti ponavljani duže vreme. Jedan do tri dana nakon terapije može se desiti da se osećate lose, to je pokazatelj da se vaše telo regeneriše i oporavlja.

Upamtite da pijete dosta sveže vode i da pratite uputstva koja smo vam dali ili nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja. Posle najviše tri dana, tegobe će prestati.

Zapamtite, uvek nas možete kontaktirati ako imate bilo kakva pitanja. Za vise informacija, pozovite najbliži BIORESONA centar ili kontaktirajte sa nama putem sajta www.bioresona.com.