Kako se izvodi biorezonantna terapija?

Kako se izvodi biorezonantna terapija?

29.05.2020

Sve oko nas oscilira, čak i ćelije u našem telu. U biorezonanci otkrivamo da sa posebnim uredjajima možemo menjati oscilacije u našem telu. U Bioresona centrima upotrebljavamo aparat BICOM, koji ima mogućnost da nezdrave oscilacije iz vašeg tela pretvori u zdrave. Kako tačno izgleda prvi pregled pacienta i biorezonantno lečenje uz pomoć BICOM aparata kod nas?


Na koji način radi Bicom aparat? 

Uz pomoć posebnih aplikatora BICOM aparat očitava informacije o oscilacijama u vašem telu koje su posledica bolesti ili elektromagnetnog zračenja. U zavisnosti od vašeg zdravlja i opšteg stanja, te oscilacije možemo oslabiti, pojačati ili promeniti (slično ogledalima u zabavnom parku, koji iskrivljuju sliku na zabavan način). Zatim tako promenjene informacije o oscilacijama BICOM aparat vraća u telo preko modulacijske elektrode, na koju je pacijent naslonjen. Telo prihvata primljeni stimulans i počinje da rezonira sa poslanom terapeutskom oscilacijom. Na ovaj način su bolesti ili uznemirujuće oscilacije u vašem telu oslabljene ili uklonjene, zdrave oscilacije su ojačane i podkrepljene. Telo počinje samo da se leči.

Kako izgleda prvi pregled?

Pri prvom pregledu obavimo detaljan razgovor sa pacijentom, uzmemo anamnezu, ukoliko je potrebno uradimo ciljani fizički pregled i izmerimo energijsku vrednost na akupunkturnim tačkama na rukama i nogama. Preko merenja energijske vrednosti na elektro akupunkturnim tačkama na rukama i nogama dobijamo informacije o normalnim i promenjenim energijskim vrednostima u tkivu tj. u predelu odredjenog organa, koji je preko meridijanskog sistema povezan refleksno sa tim tačkama. Pomoću elektroakupunkturnog ili tenzorskog testa možemo dobiti i informacije o uticaju odredjenih supstanci iz okoline ili hrane na vaše telo odnosno možemo otkriti koje supstance utiču na vaše telo pozitivno, neutralno ili negativno.

Na kraju zajedno napravimo plan vašeg lečenja. Moramo naglasiti da najbolja tehnika lečenja i najbolji terapeut ne mogu imati uspeha u lečenju, ukoliko pacijent ne pazi na ishranu, hidraciju i fizičku aktivnost.


Koliko biorezonančnih terapija je potrebno da bi se poboljšalo opšte stanje? 

Broj terapija zavisi prvenstveno od vašeg zdravstvenog stanja, vaših godina, vrste i trajanja bolesti. Često je dovoljno samo nekoliko terapija za postizanje dugotrajnog efekta. U odredjenim slučajevima moramo terapije ponavljati tokom dužeg vremena.


Koje su neželjene posledice biorezonančne terapije? 

U principu ne postoje , jer je biorezonanca nežna metoda lečenja, zato je posebno popularna kod dece. Može se dogoditi da prva tri dana po terapiji osetite blago pogoršanje, umorni ste, imate glavobolju ili se kožni osip pogorša. Ne zaboravite da pijete dovoljno vode i poštujete preporuke terapeuta. Problemi obično nestaju nakon 24h od terapije.

Uvek nas možete pozvati, ukoliko imate bilo kakve pitanja. Naš prijatan kolektiv će vam sa veseljem pomagati. Za više informacija posetite  www.bioresona.com ili najbliži Bioresona centar.